Az Ön bevásárlókosara

0 Termék összérték: 0 Ft
Megrendelés

szinergialogo

leader

A legfinomabb grillezett kecskesajt
Kaba Lamin és felesége Simone egy igazi álomvállalkozást építettek Almáskeresztúron. Először álmodtak róla, aztán amit álmodtak, mind meg is csinálták. Náluk jobban senki nem ért a környéken a kecskékhez és a kecskesajthoz. Így aztán azt is tudják hogyan lehet nagyon jól elkészíteni.

Amivel a természet megajándékozott minket,azt az íz-élményt sajtjaikon keresztül adjuk át Önöknek. Kecskéink a réti füvön túl rengeteg gyógynövényt legelnek, ami erősíti az ember immunrendszerét.
Sajtjaink 100%-os kecsketejből készülnek, tartósítószert nem tartalmaznak, a fűszereket szintén megbízható natúr gazdaságból szerezzük be.

Kabafarmi grillezett kecskesajt recept


Elkészítés: 30 perc
Hozzávalók:
50 dkg Kaba Farm-i natúr lágysajt,
25 dkg szezonális saláták: madársaláta, freeze saláta, lollorosso, radicio,
12 db koktélparadicsom,
2 db lilahagyma, karikára szelve.
4 evőkanál jó minőségű olíva olaj,
4 evőkanál almaecet,
2 evőkanál virágméz,
1 mokkás kanál só,
ízlés szerint, frissen facsart citromlé.
A sajtot kivesszük a csomagolásból, és legalább 1 órát hagyjuk kibontva állni, amíg a savó elpárolog róla. (A nedves sajt hamar odakap!)
A kiválasztott salátákat megmossuk, alaposan lecsepegtetjük.
Miközben a sajtunkat kevés olíva olajon arany barnára sütjük, elkészítjük a mártásunkat. Az említett hozzávalókat alaposan összekeverjük, hogy egységes állagú mártást nyerjünk. A sajtunkra emlékezzünk! Amikor mind a két oldala aranybarna, ropogós, belül pedig finoman lágy, késznek minősítjük. Ennek a sajtnak a jellemzője, hogy nem olvad, csak lágyul!
Tálalás:
A salátát tálalás előtt egy perccel nagyméretű tálba tesszük, majd meglocsoljuk a mártással. Finoman összekeverjük, hogy a dresszing minden salátát bevonjon.
Azonnal mutatós tálakra tesszük, melynek koronája lesz a sült-lágy sajtunk.
Díszítésre a karikákra szelt lilahagymát, és a félbe vágott koktélparadicsomokat használjuk. Frissítő hatásként tegyünk, kevés citrom levét a salátára.


Meg lehet kóstolni: az almáskeresztúri Kabafarmon.